Onze Servicedesk


 tel nr: 0566 653280. 

mobiel: 

06 49 61 49 05 of:

06 11 30 06 56

kvk nr: 68510926


Contact

Follow Us

Onderhoud

Het is van belang om de conditie van uw auto optimaal te houdenom zo problemen te voorkomen.
Met ons unieke onderhoudssysteem bespaart u niet op onderhoud, maar wel op onderhoudskosten!  

ONDERHOUDSBEURT  
Een onderhoudsbeurt bestaat uit een complete inspectie van uw auto waarbij we een groot aantal controles uitvoeren. Tevens vervangen we standaard de motorolie en het oliefilter. Op basis van de uitgebreide controle kan het voorkomen dat wij u adviseren specifieke onderdelen te vervangen of te laten repareren om maximale veiligheid, kwaliteit en comfort te waarborgen. Uiteraard onvangt u in dat geval eerst een heldere kostenopgave.

Tarieven onderhoudsbeurten:
Basisbeurt 3-cilinder motor zonder turbo:€149,-
Basisbeurt personenauto’s (productie voor 1 juli 2012) v.a. €201,-
Basisbeurt personenauto’s (productie na 1 juli 2012) €182,50

 
Aanvullende werkzaamheden
Afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en het gebruik van uw auto worden er periodieke vervangingen van onderdelen voorgeschreven door de fabrikant. Zo zullen bijvoorbeeld de bougies, het luchtfilter, het interieurfilter en de koelvloeistof op periodieke basis vervangen moeten worden. Voor deze vervangingen hanteren wij all-in tarieven. Dit tarief is inclusief onderdelen, montage, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en btw. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent! 

ONDERHOUD IN COMBINATIE MET APK 
Veel auto’s komen jaarlijks in aanmerking voor een algemene periodieke keuring (APK). Wij adviseren om uw APK te combineren met een onderhoudsbeurt, dat scheelt u een bezoek en kosten. Uw auto wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op de overige vitale onderdelen. 

Onderhoud door Autobedrijf Grou: een veilig gevoel voor zorgeloos rijden.